Ekshäradsgatan 81

Farsta Strand / Stockholm kommun
2 310 000 kr
  • 2 Rum
  • 64 kvm

Tvåa med ett fantastiskt läge!

Varmt välkomna till denna utmärkta tvåa i hjärtat av Farsta. Genomgående bra standard och en effektiv planlösning genomsyrar denna lägenhet.

Det första ni möts utav är den rymliga hallen med goda avhängningsmöjligheter. Direkt in till vänster så finner ni det fräscha badrummet. I detta bjuds det på en WC, duschkabin, god förvaring, tvättmaskin och ett handfat.

Om ni fortsätter in i lägenheten så finner ni det stora vardagsrummet. Detta är ypperligt för trevliga hemmakvällar eller sociala sammanhang. Det goda ljusinsläppet från fönsterna och direktanslutningen till den inglasade balkongen sätter den lilla extra prägeln man letar efter. Intill detta så ligger ett utmärkt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för en dubbelsäng.

Sist men inte minst så har vi köket. Även detta håller en mycket god standard och har en matplats för ett större sällskap. Utöver förvaring och goda arbetsytor så inkluderas det en spis, fläkt, kyl och frys, diskho och en ugn.

Området i sig är attraktivt med närhet till shopping, grönområden och bra kommunikationer. Med tunnelbanans gröna linje eller pendeltåg tar du dig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Tunnelbana och bussar går från Farsta centrum och från Farsta Strand samt nattbuss direkt utanför huset. Om du föredrar att köra bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv.

Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta ligger Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus. Perfekt för en fartfylld vår!


På kort promenadavstånd når du Farsta Centrum som är mycket populärt med ett hundratal butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster som du kan tänkas behöva. Här finns matbutiker, systembolaget, apotek, banker, klädbutiker, caféer, restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, arbetsförmedling, banker, SATS-gym, spelbutiker, närpolis och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

3 845 kr

Slutbud:

2 310 000 kr (36 094 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter