Nästegårdsvägen 54A

Lillån / Örebro kommun
1 900 000 kr
  • 4 Rum
  • 99 + 4 kvm

Radhus med hörnläge!

Välkomna till Nästegårdsvägen och detta radhus med hörnläge i ett lugnt och trivsamt område i populära Lillån! Genomgående fina parkettgolv och vita väggar, två helkaklade badrum och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden.

In i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, härifrån når man även ett av bostadens rejäla badrum. Badrummet har klinker och kakel med dusch, wc, kommod, spegelskåp och tork- och tvättmaskin. Vidare in finner man kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är utrustat med allt man kan tänkas behöva. Den öppna planlösningen gör att nedervåningen blir det självklara valet för vänner och familj att samlas vid. Från kök/vardagsrummet når man även uteplatsen som ligger i ett ostört och insynsskyddat läge.

Övervåningen bjuder på tre stycken sovrum och ett badrum. Två av sovrummen är i bra storlek och har gott om plats för dubbelsäng samt utrustade med garderobsvägg. Från master bedroom når man även balkongen. På övervåningen finns det andra rejäla badrummet som har ett fint badkar.

Några av de tillval som är gjorda är spotlights i hall, badrum och kök. Ett modernt badkar i badrummet på övervåningen, även spotlights vid alla fönster i vardagsrummet, samt i det största sovrummet på övervåningen har blivit tillvalda. Dessa tillval skapar en exklusiv känsla till hela bostaden.

I Lillån bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Ni kan njuta av naturen men också ta er till city på ett snabbt och smidigt sätt om ni så önskar via buss, cykel eller bil. Här finns också närhet till Lillåns Norra skola (F-9) , vårdcentral och folktandvård. För den som pendlar tar man sig snabbt ut på riksvägen mot Nora och Lindesberg, åt andra hållet når man E18 mot Stockholm/Göteborg.

Varmt välkomna på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

99 kvm

BIAREA:

4 kvm

Avgift:

4 775 kr

Slutbud:

1 900 000 kr (19 192 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 18 447 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter