Ripstigen 6

Solna Bergshamra / Solna kommun
3 670 000 kr
  • 2 Rum
  • 60 kvm

Nu finns tillfället att förvärva denna fantastiska tvåa på våning 3 med sjöglimt över Brunnsviken!

Bostaden präglas av en modern och stilren känsla och är helt inflyttningsklar. Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för mycket förvaring. Den finns en inbyggd garderob och städskåp som döljs av skjutdörrar, här finns utrymme för hatthylla eller fler garderober om så önskas. I hallen hittar ni klädkammaren. Vidare finns ett stort och ljust kök renoverat 2018/2019 med möjlighet för matplats. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin och mikro. Sovrummet är behagligt och har inbyggda garderober, här finns plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och ljusinsläppet är magiskt, härifrån når du den inglasade balkongen som vetter mot grönska och Brunnsviken med dess sjöutsikt. Badrummet är fräsch och här finns tvättmaskin och torktumlare. En väldisponerad planlösning med rymliga och tilltagna rum och stora fönsterpartier i två väderstreck ger ljus och rymd. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är målade med ljusa kulörer.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär, restauranger och cafér.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

3 240 kr

Slutbud:

3 670 000 kr (61 167 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter