Ekhagsvägen 10

Ekhagen / Norra Djurgården / Stockholm kommun
4 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 71 kvm

3:a i mysiga Ekhagen med sjöglimt!

Högt upp på Ekhagsvägen, på höjden ovan småbåtshamnen, ligger en ansenlig trea med öppen spis (plomberad) och balkong med sjöutsikt och vy mot lummiga omgivningar. Läget är lugnt och naturnära i en återvändsgränd nära vattnet.

Stor del av lägenhetens väggar har helt nyligen målats om. Från lägenhetens hall löper en serveringsgång med rum som vetter mot husets baksida. Här ligger kök och två sovrum varav det ena har balkong. Vardagsrummet, som vetter mot husets framsida, har högt i tak med charmig öppen spis. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord för flera gäster. Fönstren ut mot gatan upptar en hel vägg med bred fönsterbräda.

Lägenheten har ingen insyn och ligger på en mysig gata med bara bostadshus och mindre företagslokaler. Föreningen är stabil och engagerad och fastigheten totalrenoverades år 1992, då även stambyte skedde. I källaren finns en fräsch tvättstuga med torkrum och tillhörande förråd.

Området Ekhagen är för många stockholmare är en okänd oas, beläget innanför tullarna med närhet till city, Cosmonova, Stora skuggan och Bergianska trädgården. Från lägenheten är det bara ett stenkast till närmaste badplats och småbåtshamn. För att komma till Stockholms Universitet promenerar man en kort bit och T-bana till city tar endast 7 min. Buss 50 trafikerar området.

Det finns fina cykelvägar såväl norrut som söderut från Ekhagen. . I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.

I området finns också Föreningen Ekhagen där aktiviteter anordnas samt med möjlighet att hyra lokal för privata arrangemang
En kommunal lekplats med träningspark finns i området och på föreningens gård finns också en lekplats med gungor och sandlåda
Ekhagens utebollpan ( fotboll och ishockey) finn också i området
På gården växer hägg, fläder- och gullregnsträd

Varmt välkommen på visning!

Mathias Dominius - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

71 kvm

Avgift:

3 893 kr

Slutbud:

4 850 000 kr (68 310 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter