Pargasgatan 4

Kista/Akalla / Stockholm kommun
2 330 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm

Fantastisk 3.a med balkong i söderläge

Topprenoverad 3:a som inte får missas!!

Väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning kombinerat med ett fantastiskt ljusinsläpp från 2 väderstreck. Rymliga sovrum med plats för alla olika sorters inredningar. Stabil och bra förening. Lägenheten ger er gott om disponeringsalternativ för den som vill ha allt under ett och samma tak. Vi slänger även in en bonus i form av det optimala solläget du har på balkongen och det kan du inte renovera dig till.

Lägenheten ligger nära Akalla By, som är en gammal by med historiska anor ända till bronsålderns tidevarv. I Akalla by finns kvarlämningar som offersten, offerkälla, vikingagravar m.fl. År 1636 ritades den första kartan över Akalla by. Det fanns då tre gårdar i byn. Trots att många av de gamla husen har försvunnit är Akalla by idag en av de bäst bevarade byarna i Stockholmsområdet.

I Akalla by finns bland annat en hembygdsgård som uppfördes på 1770-talet och som användes som bostad fram till år 1900. Det bedrivs även 4H-verksamhet med ett flertal djur såsom grisar, höns, getter, änder och hästar. Det finns även ett kafé och en snickeriverkstad i Akalla by samt att de anordnar julmarknader och liknande aktiviteter.

Victor Mastaeli - Mäklare Sollentuna

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

4 426 kr

Slutbud:

2 330 000 kr (29 125 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

0720-02 35 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter