Täppgränd 10, 1 tr

Enskede / Enskededalen / Stockholm kommun
2 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 82 kvm

Välplanerad 3:a i fint skick på välskötta Plommongården

Välkommen till denna fina och välplanerade 3:a i bra läge på populära Plommongården.

Lägenheten är mycket ljus och luftig med två utmärkta sovrum, stort vardagsrum och välutrustat modernt kök. Vidare erbjuds genomgående ljusa ytskikt och utmärkt förvaring med bland annat separat klädkammare. Köket är perfekt för den som lagar mycket mat, här finns ordentliga arbetsytor och gott om plats för förvaring bakom ljus skåpinredning. Gott om utrymme för ett stort matbord för 4-6 personer med vy mot föreningens innergård. Den generösa balkongen som nås från vardagsrummet har morgonsol och vacker vy över lummigt grönområde.

Här erbjuds även ett boende i en mycket välskött förening med låg belåning. Föreningen äger marken och har dessutom flertalet hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Föreningen låga belåning ligger på cirka 4500 kr/kvm. Därtill finns en mycket trevlig och bilfri innergård med lekyta för barnen och direkt närhet till Dalenparken med stor och fin lekplats. Vid Nytorps gärde finns Nytorpsbadet med utomhusbassäng och plaskdamm för de allra minsta.

Direkt närhet även till Dalens centrum, där det finns tillgång till T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restaurang. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger. Väl där finns även nya Tele-2 Arena med ytterligare restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf att njuta av. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast ca 15 minuter med tunnelbanans gröna linje. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i. Varmt välkomna på visning!

Angela Hamstad - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

82 kvm

Avgift:

4 445 kr

Slutbud:

2 900 000 kr (35 366 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter