Glimmervägen 5

Lundby / Örebro kommun
2 000 000 kr
  • 6 Rum
  • 78 + 78 kvm

Välkomna till ett bekvämt boende på ett plan med källare i trevliga Lundby!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva detta härliga kedjehus i populära och barnvänliga Lundby! Här bor man på uppdelad yta på mark- och källarplan med en fin trädgård på baksidan i söderläge med gott om insynsskydd från väg och grannar. Bergvärme installerat 2016!

Övreplan har bra ytor med öppna planlösningar mellan kök och hall samt vardagsrum och matsalsdel, vilket ger gott om utrymme när familj och vänner är samlade. Köket är ljust och rymligt med gott om plats för matgrupp och förvaring. Vidare finner man ett sovrum och ett helkaklat badrum med wc och dusch. På framsidan av bostaden finns utrymme för utemöbler och ett förråd.

På nedreplan finns resterande tre sovrum och ett allrum. Allrummet går att få större då en del av detta gjorts till ett sovrum. Här finns även en rejäl tvättstuga med kakel och klinker, utrustat med gästtoa, dubbla handfat, tvättmaskin och arbetsbänk.

Här bor man i ett lugnt och trevligt område nära vacker natur, matbutiker, restauranger och apotek vid Eurostop. Det är promenadavstånd till Lundbyskolan och busshållplats med tre busslinjer till city och Universitetet.

Varmt välkommen på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

78 kvm

BIAREA:

78 kvm

Tomtarea:

248 kvm

Slutbud:

2 000 000 kr (25 641 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 12 821 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter