Wergelandsgatan 36

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 70 kvm

Underbar trea mot lummig innergård. Öppen planlösning och en minut till T-banan!

NY VISNING! En minuts promenad från tunnelbanan finner ni denna härliga trea på tyst och lummig innergård. Mycket ljus lägenhet med öppen och attraktiv planlösning. Renoverat och fullutrustat kök, stambytt helkaklat badrum, två bra sovrum med fönster mot grönskan samt gott om inbyggd förvaring. Dessutom ett underbart vardagsrum med burspråk och utgång till den soliga balkongen mot föreningens vackra innergård och lekpark. Hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

70 kvm

Avgift:

3 613 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (40 714 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter