Skarpnäcks Allé 43

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 350 000 kr
  • 2 Rum
  • 61.5 kvm

Välplanerad tvåa i populär förening.

Välplanerad 2:a med ett utav Skarpnäcks bästa lägen, bekvämt belägen nära bussar, tunnelbanan, mataffärer och grönområden. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönsterpartier, en privat inglasad loftgång samt en stor balkong i bästa sydväst läge. Bostadens 61,5 kvm är fördelade över ett arbetsvänligt kök med plats för större matgrupp, väl tilltaget vardagsrum, rymligt sovrum, stor klädkammare och stilrent badrum. För den som vill modernisera interiören finns en bra start i form av en inre reperationsfond på 22 375 kr.

Här bor du med med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innegårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, samlingslokal och bastu.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

61.5 kvm

Avgift:

3 623 kr

Slutbud:

2 350 000 kr (38 211 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter