Förrådsgatan 3, 4 tr

Solna / Råsunda / Solna kommun
2 850 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm

Extremt välplanerad minitvåa på 4 vån med balkong i syd/västläge!

Välkommen till denna suveräna minitvåa med allt man kan önska sig av 39 kvm. Här bor man riktigt bra med rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Från sällskapsytan har man också utgång till balkong med eftermiddags/kvällssol. Här kan man njuta av solen samtidigt som man blickar ut över grönskan mellan husen. Separat sovrum med plats för säng som snyggt och praktiskt avskärmats med tonad glasvägg och dörr. Köket är stilrent renoverat med mycket goda förvarings- och arbetsytor. I köket finns bland annat diskmaskin. Stambytt badrum med tvättmaskin och mycket bra förvaring i flertalet garderober i hall. Ett komplett hem, bara att flytta in!

FÖRENINGEN
Stabil förening där flera av de större renoveringarna har genomförts. Det finns inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har två hyresrätter kvar som utgör en dold tillgång. När dessa avyttras ger det goda intäkter till föreningens redan starka kassa. Idag finns också en lokal (Yogastudio) som bringar intäkter till kassan.

OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt men två småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger såsom Supreme Burger, Texas Longhorn och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Konsum och ICA- butik för matinköp. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger flera välsmakande restauranger samt samt gymmet Puls och Träning med generösa öppettider. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker en vinbar och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Vid Tuletoget en kort promenad från bostaden finns ytterligare ett SATS gym och för yogisar så ligger den personliga yogastudion Little Peace yoga som ligger i samma hus. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar vid Näckrosen som nås på 5 minuters promenad. T-banan tar er till Solna C på någon minut eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Buss 515 avgår på Råsundavägen precis runt knuten och passerar Solna station och därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg som tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 463 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (73 077 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter