Drottningholmsvägen 9

Stockholm kommun
5 290 000 kr
  • 2 Rum
  • 64 kvm

Bevarad sekelskifte i en charmig och nyrenoverad sällskapstvåa

En underbar sällskapstvåa med otrolig charm och fantastiska färger som tillsammans lyfter nytt och gammalt. Skuldfri förening med låg avgift där både bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Lägenheten bjuder på en trevlig planlösning med ett rymligt sovrum, spatiöst vardagsrum med dubbla uppsättningar fönster, stilenligt och nyrenoverat kök, helkaklat badrum och en möblerbar hall med dubbeldörrar. Dispositionen kombineras med den generösa takhöjden om ca 3.10m som gör att lägenheten upplevs som mycket rymlig.

Köket är smakfullt inrett med många skåp i grått, bänkskiva i sten och full maskinell utrustning som är både hel- och halvintegrerad i svart. Här finns bra plats för ett större matbord. Vardagsrummet är mycket trivsamt med otrolig charm och två stora fönster ut mot Drottningholmsvägen. Sovrummet är rymligt och nås förbi bevarade pardörrar från vardagsrummet och hallen. Utöver detta finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och stor hall med bra plats för garderober och byråer.

Vidare är lägenhetens fantastiska centrala läge med kort promenad till T-centralen och gångavstånd till centrala shoppinggator något som gör adressen ytterst attraktiv och läget bekvämt.

I direkt närhet till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter på Fridhemsplan. Härifrån nås Tunnelbanans blåa och gröna linje samt ett flertal bussar, t.ex. blå linje 3 och 4 samt flera andra busslinjer samt flygbussen till Arlanda.

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

1 623 kr

Slutbud:

5 290 000 kr (82 656 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter