Winges väg 12

Winges väg 12

Värmdö Fågelbro / Värmdö kommun
5 495 000 kr
  • 6 Rum
  • 200 kvm
Anmäl intresse

Fågelbro - Trivsam villa nära golf, tennis, stall, bad och båt!

På Winges Väg 12, inte långt från Fågelbro Golf och Fågelbro Stall finner ni denna trivsamma villa om ca 200 kvadratmeter.

Huset som uppfördes år 1993 har kontinuerligt underhållits och renoverats och är i gott skick. Interiört bjuds ni på stora öppna sällskapsytor, ett nyligen renoverat fullutrustat kök, upp till 5 sovrum, 2 badrum samt riklig förvaring i garderober och klädkammare. Den maskinella utrustningen är genomgående av hög klass och bostaden har försetts med de senaste tekniska lösningarna. Runt huset finns stora altaner som bjuder på sol från morgon till kväll. Här ges plats för sittgrupper, växter, grill och umgänge. Den som önskar bör med enkla medel även kunna bygga pool. Utöver huvudbyggnaden finns även en carport med tillhörande förråd.

På husets västra sida finns plana gräsytor för lek och vid tomtgränsen väntar en allmänning som tar er ner genom kohagarna till Norrviken som är känd för sitt fina gädd- och abborrfiske. Vintertid är den perfekt för skridskoåkning.

På några minuters promenad finns Fågelbro Golf & Country Club (http://www.fagelbrogolf.se) med högklassig golf, men även tennisbanor, pedeltennis, squash, gym och pool. Fågelbro Krog (http://www.fagelbrokrog.se) serverar utmärkt mat och vid halfway house hittar ni god frukost och Värmdös sannolikt allra godaste morgonkaffe. Fågelbro Stall har nyligen genomgått en totalrenovering/utbyggnad och anses vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. Sommartid erbjuds såväl rid-, golf- och tennisläger för barn i alla åldrar.

Båtplatser går normalt att hyra i närområdet och härifrån kan ni enkelt nå många av skärgårdens pärlor.

Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Fågelbrovägen eller Strömma Kanal och turen till slussen tar ca 40 minuter. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på http://www.varmdo.se.

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

200 kvm

Tomtarea:

595 kvm

Pris:

(27 475 kr/kvm) 5 495 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Extra kontaktperson

CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

0708-67 70 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Winges väg 12 Värmdö Fågelbro

HitCounter