Ripvägen 6

Järfälla Barkarby / Järfälla kommun
6 000 000 kr
  • 7 Rum
  • 123 + 46 kvm

30-tals drömvilla i lugna och barnvänliga Barkarby!

I populära Barkarby med en tomt om hela 1357 kvm finner ni denna fantastiska drömvilla från 1931. Här har ni chansen att skapa ett verkligt drömboende på en av Barkarbys mest attraktiva adresser. Huset är välplanerat med möjlighet till en alternativ planlösning. Det övre planet erbjuder tre sovrum och ett rymligt badrum samt utgång till en balkong från hallen. Från det tillbyggda uterummet når man en stor altan i soligt läge. I källarplanet finns ytterligare två sovrum och ett badrum samt tvättstuga.

Här bor man nära till det mesta en familj önskar så som natur, flertalet skolor och idrottsanläggningar. Fem minuters promenad till Barkarby station där anslutning till pendeltåg och bussterminal finns. Tunnelbanan till Barkarby börjar rulla 2024. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central. Därutöver byggs idag kringled Stockholm (nya E4 dragningen) där du åker från Barkarby till Kungenskurva på ca 20 minuter och är planerat att vara färdigställt 2026.

I närheten finns även Barkarbystaden som är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnade i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 100 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Välkomna på visning!


Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

STORLEK:

7 Rum

BOAREA:

123 kvm

BIAREA:

46 kvm

Tomtarea:

1 357 kvm

Slutbud:

6 000 000 kr (48 780 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 35 503 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter