Båstadsvägen 19, 3 tr

Hammarbyhöjden/Björkhagen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 40.5 kvm
Anmäl intresse

Modern tvåa högst upp i huset med tidlösa materialval och balkong i sydväst

Välkomna till denna underbara tvåa som är fräsch, välplanerad samt yteffektiv med alla bekvämligheter som man kan önska sig. Här har man tänkt till och skapat ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum där den öppna planlösningen med de härliga fönsterpartierna i sydväst ger ett luftigt och rymligt intryck med ett fantastisk ljusinsläpp i hela lägenheten. Den sociala planlösningen inbjuder till ett rikt socialliv med naturlig plats att umgås i. Här finns flera olika möbleringsmöjligheter med plats för såväl matbord och soffa.

Sovrummet ligger avskilt längst in i lägenheten där även balkongen också kan nås. Eftersom lägenheten ligger högt upp med utsikt mot skogsparti i sydväst kan man sitta här många timmar i solen och bara koppla av. Dessutom ett helkaklat stort badrum med både golvvärme och tvättpelare.

Här bor ni på 40,5 väldisponerade kvadratmeter, granne med naturen och i absolut närhet till Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, golfbana, löp- och skidspår och mountainbikebanor vilket ger otroliga möjligheter både för den sportintresserade såväl som för dig som bara gillar att vara ute i skogen. Vill man hellre åka skidor utför så finner ni Hammarbybacken ett stenkast bort med hela Stockholm som utsikt. Området är otroligt barnvänligt och erbjuder såväl dagis som skolor. För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd och gillar man shopping har man både Sickla köpkvarter samt Globen en kort promenad bort.

Kommunikationerna är goda med både Björkhagens centrum och Hammarbyhöjdens centrum med gröna linjens tunnelbanestation ett par minuters promenad från bostaden som på 5 minuter tar er till Södermalms puls. Ett stenkast från bostaden ligger Café Bonne Femme där ni kan köpa nybakat bröd och bakelser samt ett gym. Och vid Finn Malmgrens plan finns allt som krävs för en behaglig vardag såsom servicebutiker, restauranger, apotek, bankomater och frisör.

Sammanfattningsvis ett drömboende i topp skick och skyddat läge som har allt man kan önska. Närhet till natur, kommunikationer och storstadens puls på cykelavstånd.

Varmt välkommen på visning.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40.5 kvm

Avgift:

3 062 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Båstadsvägen 19, 3 tr Hammarbyhöjden/Björkhagen

HitCounter