Franstorpsvägen 4C, 3tr

Franstorpsvägen 4C, 3tr

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 750 000 kr
  • 4 rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Lugnet invid pulsen!

*Missa inte FILMEN - Klicka på " Läs mer hos mäklaren*
***Föranmälan till visning för mer info!***

- Stambytt badrum
- 2st förråd ingår
- Solid HSB förening
- Högt läge

Denna fantastiska lägenhet finner ni på en lugn återvändsgata ett stenkast från Sundbybergs centrum. Lägenheten ligger välplacerat i hörnläge, högt upp i fastigheten med balkong i sydväst som skänker ljus till hela vardagsrummet. Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaring som öppnar upp till de övriga rummen. Stambytt (2018) och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Renoverat och modernt kök i vitt med utmärkt förvaring och matplats samt ett stort vardagsrum med såväl plats för soffa och tv-möbler samt matsalsdel. Tre välplanerade sovrum med bra förvaring i flertalet garderober.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. Föreningen har en mysig och lummig innergård med grillmöjligheter samt lekplats. Precis intill bostaden finns Tuvanparken som bjuder in till lek och aktivitet i grönskan.

Här bor du med bästa läge med Sundbybergs centrum runt knuten. Vackert område med med härlig strandpromenad från Bällstaå till Karlbergs slott. Med gångavstånd till Sundbybergs Centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks, Mall of Scandinavia, Solna Centrum och Kista Galleria lätt från Sundbyberg.

Kommunikationer:
Med pendeltåg, tunnelbana, buss och även Tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna. För långpendlaren stannar även fjärrtåg i Sundbyberg Station (Västerås & Göteborg) samt Flygbussar som stannar i Sundbybergs busstation.

Matvarubutiker:
På gångavstånd finner ni ICA, Willys, Coop, Hemköp och Lidl.

Motion & Hälsa:
Här finner du ett sannerligen rikt utbud av olika gymkedjor: SATS Signalfabriken, Worldclass, Fitness24seven, Friskis & Svettis, Nordic Wellness m.fl.. För den som vill ut och njuta av naturen så ligger de mycket populära motionsslingorna runt Råsta- och Lötsjön samt Ursviks motionsområde. Längs Bällstaån finns även ett promenadstråk som tar dig förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan.

Varmt välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

6 264 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 15:30-16:00

Pris:

(43 103 kr/kvm) 3 750 000 kr

Aktuellt bud:

4 000 000 kr (45 977 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Franstorpsvägen 4C, 3tr, Centrala Sundbyberg.

HitCounter