Nykarlebygatan 204

Kista/Akalla / Stockholm kommun
2 020 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Stilmedveten 2 rok med två soliga terrasser på populär adress!

OBS! Visningen ikväll inställd! Kontakta mäklare för info!

- SE FILMEN! Klicka på "Läs mer hos mäklaren"

* Topprenoverad * Stabil HSB förening * 2 Terrasser *

Varmt välkomna till denna stilrena och unika 2:a med perfekt planlösning och förråd!
Genomgående fint skick med fräscha ytskikt. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med stort rum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter för känsla av både vardagsrum, kök och sovdel. Stort och helkaklat badrum.
Compact living med radhuskänsla när det är som allra bäst!

Intill området finns även Akalla by som är en gammal bondgård med en historia som går tillbaka till 1600-talet men som numera är ett rekreationsområde för både barn och vuxna. Där finns 4H som håller de vanligaste husdjuren som barnen kan klappa eller rida på. Det hålls kurser i snickeri, keramik och vävning. Det finns också ett café som serverar lunch till en billig penning.
Intill Akalla by finns en högklassig bangolfanläggning med internationell tävlingsstandard samt en fullstor gräsplan för fotboll. I närheten finns en elljusslinga på ca 4 km för löpträning sommartid och skidåkning vintertid.
Järvfältet norr om vårt område erbjuder promenader och cykelturer i naturskön miljö. Mot Husbyhållet finns ett badhus med äventyrsbad samt en sporthall och en ishall. Utanför ishallen finns en konstfrusen skridskobana vintertid

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 949 kr

Slutbud:

2 020 000 kr (42 979 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter