Lillåkersvägen 28

Lidingö Gångsätra / Lidingö kommun
3 600 000 kr
  • 4 Rum
  • 78.1 kvm

Optimalt planerad och renoverad 4:a!

*** ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING ***

Välkomna till denna toppen 4:a med en unik och attraktiv planlösning i huset. Här bor ni i en bostad med öppen planlösning och i en bostad som är i väldigt gott skick. De stora fönstren i alla rum låter ljuset flöda genom hela lägenheten.

Lägenheten är inbjudande med välplanerade och rymliga ytor. Möblerbar hall som erbjuder mycket god förvaring genom en klädkammare och garderober. Vardagsrummet är ljust,
med stora fönsterpartier och med utgång till en stor balkong. Lättmöblerade ytor med bra plats för stor soffgrupp och annat möblemang. De tre sovrummen är rymliga och man får plats med god förvaring.
Bostaden är registrerad som 3 rok i lägenhetsutdraget.

Inom promenadavstånd ligger två större matbutiker som Ica Kvantum och Willys samt Lidingöcentrum med Systembolag och diverse småbutiker. I närområdet ligger snabbköp, tobaksaffär och pizzeria. Närområdet erbjuder dessutom vackra promenadstråk på bryggväg längs vattnet vid Villa Värtan eller genom ekskogen Ekbacken. Gångavstånd till Kottlasjön.

Gångsätra sim- och sporthall, SATS och Nordic Wellness ligger i närområdet.

Kommunikationerna är mycket goda med flera bussar till Ropsten (10 min). Från och med hösten 2015 står den upprustade Lidingöbanan. Från Larsbergs station reser du via Ropsten till Stureplan på mindre än 20 minuter och Kungliga Tekniska Högskolan samt Stockholms Universitet på 30 minuter.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

78.1 kvm

Avgift:

3 139 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (46 095 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter