Eklundavägen 22

Harbo / Heby kommun
4 250 000 kr
  • 8 Rum
  • 196 kvm

Välskött och vacker hästgård i Harbo!

Drömmen om att bo på landet, på en hästgård, med närhet till Uppsala centrum kan nu bli din.

Varmt välkomna till Eklundavägen 22, gården som upplevs bäst på plats!

Här bor ni i en lantlig miljö bland vackra skogar och grönskade åkrar inpå husknuten endast 35 minuters bilfärd från Uppsalas stadspuls. Ta grusvägen upp till tomten och vyn kommer ta er med häpnad. På fastigheten finner ni en huvudbyggnad, ett uthus som används som förråd, ett separat gästhus som kan hyras ut eller användas som extra boende för gårdens alla gäster samt en ekonomibyggnad med loge, nybyggt stall och en belyst ridbana.

Bostaden passar utmärkt för er som vill bedriva olika verksamhet eller som ett charmigt permanent boende – eller fritidsboende.

Huvudbyggnaden, som uppfördes i början på 1900 har varsamt renoverats och fått moderniserade tillval som smakfullt smälter in i med 1900 talets tidsepok. Bostadens yta om 196 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med klinkerlagt golv. Ett stort och modernt kök i lantlig stil med en generös yta för matkonst, förvaring och större matgrupp. Från köket tar ni er ut till bostadens inglasade altan med en uteliggande pool där ni kan svalka er under sommarens varma dagar. Ett stort och öppet matrum, passar utmärkt för gårdens alla festligheter eller bara en plats att samlas på med nära och kära. I bostaden finner ni 8 rum, varav 4 sovrum och 2 badrum. I bostadens källarplan finner ni en tvättstuga och ett pannrum.

Ekonomibyggnaden i form av en stor ladugård med loge rymmer det mesta. Här finns möjligheter och plats för en maskinhall, garage, förråd samt utrymme för djurhållning. Eller varför inte ha ett stort midsommarfirande uppe på logen? Låt kreativiteten flöda då möjligheterna är stora!

Nybyggt, isolerat stall uppfördes år 2016 och har en yta om 10,8x27,6 meter. I stallet finns 9 st boxar från Ydre-grinden med plastplank som ilägg, 8 st 10,5 kvm och 1 fölbox på 12,25 kvm. Alla boxar har öppningsbara fönster där hästarna kan titta ut samt öppningsbart galler på fronten med snurrkrubbor för att lättare kunna fodra. I byggnaden finner ni även sadelkammare, tvättstuga, förråd, foderkammare och foderlada/förråd!

På tomten finns en belyst ridbana om ca 25 x 45 meter.

Harbo är ett samhälle med bra kommunikationer till Uppsala och Östervåla. På orten finns förskola och fritidshem i kommunal regi samt grundskola från åk 1 - 6. Högstadiet går man i Östervåla. På orten finns det en matvarubutik – ICA Rylanders - vilka är också är apoteksombud. Det finns även en Pizzeria/Restaurang. Här bor du med mycket goda kommunikation med UL-bussar till Östervåla och Uppsala med halvtimmestrafik under vardagar och med ett flertal avgångar även helgtid. För dig som tycker om bad och fiske, finns det en mysig badplats vid Laksjön som ligger bara några kilometer bort från huset. Eller Tämnaren som ligger mellan Harbo och Östervåla, Tämnaren är Upplands största insjö med mycket fina fiskevatten och rikt fågelliv. För dig som motionerar finns fotbollsplan och gym vid Marmorvallen. Det finns även ishockeyrink (vintertid) vid Harbo skola och belysta motionsspår som ligger nära ICA!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

8 Rum

BOAREA:

196 kvm

Avgift:

0 kr

Slutbud:

4 250 000 kr (21 684 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter