Bjulevägen 59

Enskede/Stureby / Stockholm kommun
2 320 000 kr
  • 2 Rum
  • 48.5 kvm

Stor 2:a med balkong i välskött förening!

Välkommen till denna välplanerade och fina 2:a belägen i mysiga Stureby. Lägenheten ligger insynsskyddat på våning tre och bjuder på ett genomgående fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort och erbjuder goda alternativ för önskad möblering. Utgång till lägenhetens balkong som har ett lummigt läge och plats för både bord och stolar. Fint kök med goda förvaringsmöjligheter och bra bänkytor. Badrummet är stambytt med ljus kakel samt klinker. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter. I den rymliga hallen finns yta för avhängning.

Mycket välskött förening som är ansluten till HSB. Avgiften sänktes 2016 och belåningsgraden är endast ca 1953 kr/kvm. Föreningen äger dessutom marken vilket bidrar till en mycket trygg ekonomi på sikt.

Här bor man med ett av Sturebys bästa och lummigaste lägen med charmig småstadskänsla och gott om strövområden. I direkt närhet finner ni goda kommunikationer bl.a. med buss 163 som trafikerar Fruängen och Kärrtorp via Älvsjö samt buss 144 som trafikerar Älvsjö-Gullmarsplan med mycket täta avgångar i rusningstrafiken. På promenadavstånd finns även Stureby tunnelbana, vilken tar cirka 15 minuter in till City. I närområdet finns även bl.a. närlivs, pizzeria och bageri.

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48.5 kvm

Avgift:

3 038 kr

Slutbud:

2 320 000 kr (47 835 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter