Peppargatan 36

Peppargatan 36

Sörbyängen / Örebro kommun
2 295 000 kr
  • 3 rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Stor 3:a med vardagsrum på hela 35 kvm med två balkonger åt både öst och väst!

Är du 55+ och sugen på något nytt?
Kom och upplev en riktigt fin och välplanerad 3:a i Brf Pepparmyntan. Här välkomnar ett vardagsrum på hela 35 kvm med utgång till dubbla balkonger, en åt öst och en i rofyllt, fritt västerläge mot föreningens fina innergård.

Välkommen till denna nyproducerade 3:a med underbart vardagsrum på över 35 kvm med utgång till två balkonger, en mot öst och en mot väst. Ett stort sovrum samt ett mindre sovrum eller kontor om du så vill. Köket ligger i vinkel och öppnar upp till vardagsrummet. Med ett fönster över arbetsbänken känns det ljust och luftigt och standarden är hög med alla bekvämligheter som hör till ett modernt kök. Lägenheten har två helkaklade badrum med dusch och egen tvättutrustning, tvättmaskin och torktumlare. Inom föreningen finns tillgång till gemensamhetslokal och övernattningsrum. Lägenheten är registrerad som en 4 rok i föreningens lägenhetsregister men är ombyggd till en 3 rok med möjlighet att bygga ett till rum, innerdörrar och garderober finns på vinden.

Välkommen in med ditt intresse!

Bonum är Riksbyggens koncept för hushåll där minst en är 55 år och här är det bäddat för socialt umgänge. Riksbyggen har byggt Brf Pepparmyntan i ett vackert och fritt läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis-, squash- och badmintonbanor samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

I en Bonumförening har medlemmarna tillgång till en rad olika praktiska tjänster som man kan beställa. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskap.

Axel Bofeldt - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

4 324 kr

Visning:

Måndag 22/7

Pris:

(26 379 kr/kvm) 2 295 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Axel Bofeldt

Axel Bofeldt

0761-80 24 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Peppargatan 36, Sörbyängen .

HitCounter