Näckrosvägen 41

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
2 290 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm

Väldisponerad 1:a med fransk balkong. Belägen i G:a Råsunda granne med bl.a. T-bana, ICA, gym & bio!

Välkommen till en välplanerad och praktisk lägenhet i den mest populära delen av G:a Råsunda. Läget är svårslaget med Näckrosparken på ena sidan huset och Filmstaden på andra får du det bästa av två världar. Ett centralt läge precis intill flera välsmakande restauranger, ICA-butik, gym och biograf samtidigt som du bor ostört, högt upp i huset med lummigt läge precis utanför fönstret där flera stora träd bjuder på grönska utan att för den delen hindra solen att strömma in. Västerläget är tacksamt och flera fönster låter ljuset flöda fritt över de vita väggarna som omger allrummet. Den franska balkongen är ett trevligt inslag såhär under varmare årstider. I rummet ryms säng, soffa, och ett mindre matbord. Köket ligger delvis avskilt från rummet och här sörjer vita skåp för goda förvaringsmöjligheter. Ovanför den ljusgrå bänkskivan sitter vitt kakel och den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och kolfilterfläkt. I hallen är väggarna grå och här finns gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet med dusch är stambytt (1994), väggarna är kaklade i vitt kakel med en blå kakelbård och på golvet ligger ljusblått klinker. Förvaring finns även via vind- och källarförråd. Helt enkelt ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet i ett mycket attraktivt läge. Här är det bara att flytta in och njuta av vad Råsunda har att erbjuda.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Gemensamma tvättstugor finns i varannan port. För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Gemensam grovtvättstuga finns samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.

Mall of Scandinavia ligger ca 7 minuters promenad bort. Gallerian erbjuder ett nästintill oändligt shoppingutbud, med god service såsom SATS gym, spa, flera välsmakande restauranger, caféer samt IMAX-biograf. Här finns också en ICA och en Hemköp butik. Intill gallerian ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för flertalet evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 521 kr

Slutbud:

2 290 000 kr (84 815 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter