Vintergatan 3B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 418 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm

Exklusiv och toppmodern trerummare med generös balkong! Hiss och garage!

Välkommen till denna toppmoderna trea med stor balkong i syd/västläge! Lägenheten har ett exklusivt kök som ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har noga utvalda materialval som ljusgrå lackerade luckor, specialtillverkade vitrinskåp med stålprofiler samt grå stenskiva som ger ett modernt utseende. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd som förstärks av de stora fönsterpartierna som ger rikligt ljusinsläpp. Golven består av vitpigmenterade plankgolv i eklamell i enstav. Eftersom man inte har några radiatorer i bostäderna så har man reglerbar golvvärme som ger hög komfort. Längs med lägenhetens yttervägg löper en underbar balkong som är generös i storlek. Master bedroom rymmer bred säng med sängbord och i anslutning finns en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare ett sovrum ger plats för säng och sängbord. Badrummet känns precis som köket otroligt modernt och påkostat. Grå sten på golvet tillsammans med ljust kakel vid duschhörnan. Här finns även en tvätt och torktumlare med praktisk bänk ovan samt flera hyllplan i en nisch. Gott om förvaring finns i flertalet garderober och i källaren finns ett separat förråd.

Gemensam takterass finns belägen i samma hus.

Utöver de snyggt designade och välutrustade lägenheterna så har byggherren Tobin Properties även satsat på trivsamma gemensamma utrymmen. Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Varmt Välkommen på Visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

3 840 kr

Slutbud:

4 418 000 kr (53 229 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter