Klockhammarsgränd 31

Hagsätra Ängssätra / Stockholm kommun
3 580 000 kr
  • 3 Rum
  • 90 kvm

Brf-hus med lugnt läge på barnvänlig gata! Uteplatser i två väderstreck!

Välkommen till Klockhammarsgränd 31 och detta fina bostadsrättshus som är det perfekta valet för dig som vill kombinera huslivet med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening. Huset är placerat nästan längst ner på en bilfri-gata där enbart de boende får köra vilket gör att du i lugn och ro kan lära barnen cykla på gatan eller låta dem springa själva över till de många kompisar som bor i området. Huset ligger efter vändplanen och har inget hus mittemot sig vilket ger ett mycket fritt läge. Här får du stor tomt med härliga gräsytor för barnen att springa på och med ett stort uterum som verkligen förlänger sommarsäsongen. Till vintern kan ni sen gå in i huset och njuta av värmen från den öppna spisen. Till huset finns ett rymligt uteförråd och på uppfarten ryms 2 bilar.

Huset är välplanerat med sällskapsytorna i form av kök samt vardagsrum och uterum på entréplanet och husets sovrum på det övre planet. Idag disponeras övervåningen med två sovrum men ett av sovrummen går att delas av för att istället skapa 3 sovrum. I huset finns två stora badrum, ett med dusch och ett fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och ett underbart bubbelbadkar. Värmepannan i huset har fått ny kompressor under året 2019 vilket är ytterligare en utav de bekvämligheter som ni får ta del av här på Klockhammarsgränd 31.

Här bor ni i en mycket populär och stabil bostadsrättsförening med god grannsämja.

Bara ett par hundra meter från huset finns en populär förskola samt Hagsätraskolan vilket lyfter detta redan bekväma boende till högre nivåer. Från huset har du även en kort promenad till Hagsätra C med tunnelbanans gröna linje samt flertalet matbutiker.Precis intill föreningen ligger Hagsätra IP och bakom den ett skogsparti med trevliga promenadstråk.

Ett hus som bör ses - varmt välkommen på visning!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

90 kvm

Avgift:

3 965 kr

Slutbud:

3 580 000 kr (39 778 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ida Persdotter

Ida Persdotter

0708-91 19 79


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter