Tornslingan 31

Trångsund / Huddinge kommun
2 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 58 kvm

Husets bästa läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa. Genomgående hög standard invändigt, stammarna är bytta och på köpet får ni en balkong med en utsikt utöver det vanliga! De stilrena materialvalen tillsammans med de välplanerade kvadratmeterna gör detta till en ypperlig bostad för den som söker en rymlig 2 rums lägenhet med ett gott ljusinsläpp. Vad gäller materialvalen så bjuds det bland annat på en nylagd ekparkett, nyslipad originalparkett i vardagsrummet och tidlösa klassiker i övriga materialval.

Bostaden är belägen i en stor och populär förening. HSB Brf Trångsund erbjuder inte bara en stabil förening i ryggen utan det finns också goda faciliteter till handa. Ni finner ett gym, bastu, hobbyrum med mera.

Utöver en välplanerad lägenhet i en stabil förening så är läget på Tornslingan 31 väldigt bra. Man bor ett stenkast från Trångsunds Centrum med goda servicemöjligheter och kommunikationer som tar er in till city på knappa 20 minuter. Utöver det så finns det goda bussförbindelser till olika handelsplatser så som Farsta C, Haninge C, Länna och Huddinge C.

Runt om i Skogås och Trångsund inom ett mycket behagligt avstånd så finner ni även ett flertal badplatser, idrottsanläggningar, skolor och förskolor.

Om ni har några frågor eller funderingar - kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Huddinge

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 456 kr

Slutbud:

2 150 000 kr (37 069 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter