Bockabergsvägen 2

Lekeberg kommun
2 500 000 kr
  • 3 rum
  • 66 kvm

Underbart fritidshus med strandtomt vid Leken. Vackert och fridfullt läge med skogen inpå knuten.

Välkomna till Bockabergsvägen 2 och detta mysiga fritidshus med ett av Lekens absolut bästa läge. Stugan är placerad i ett lugnt och fridfullt område omgärdat av vacker natur och magisk sjöutsikt. Härlig sjötomt med en stor brygga med plats för utemöbler.

Huset är välplanerat och har ett inbjudande vardagsrum med stora fönster och altandörr som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden och bjuder på fin sjöutsikt. Gott om plats för soffgrupp och matbord. Vita väggar och fint trägolv. Härifrån når man den stora altanen och trädgården. Köket har fint trägolv, vita väggar, ljusa köksluckor och en mörk bänkskiva. I huset finns två sovrum i bra storlek samt en toalett med förbränningstoalett.

På tomten finns ett gästhus med högt läge som även det har fin sjöutsikt, ett bastuhus med fönster och utsikt över Leken och en redskapsbod för trädgårdsredskap och plats för vedförvaring.

Här bor man i ett lugnt läge ca 25 minuter från centrala Örebro och ca 20 minuter till Karlskoga. En kort promenad till Lekens badplats med stora gräsytor, sandstrand, brygga och hopptorn.

Varmt välkomna på visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

66 kvm

Tomtarea:

6 179 kvm

Slutbud:

2 500 000 kr (37 879 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter