Pilvingegatan 38B

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 385 000 kr
  • 3 Rum
  • 66.5 kvm

Ljus och välplanerad lägenhet belägen på lugn återvändsgata med egen uteplats!

Nu ges chans att förvärva denna rymliga trea med stor egen uteplats! Bekvämt belägen nära kommunikationer, mataffärer, service och grönområden. Bostadens 66,5 kvm är fördelade över en välkomnande hall, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier och direkt anslutning till den härliga uteplatsen. Öppen planlösning mot arbetsvänligt kök med plats för en större matsalsgrupp, två stycken trivsamma sovrum och ett stilfullt helkaklat badrum. Gott om förvaring i både garderober samt förråd!

Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummig innergård i en omtyckt förening. Föreningen har även ett parkeringshus på Pilvingegatan 54 med lediga parkeringsplatser.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Lovisa Fast - Mäklare Skarpnäck

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

66.5 kvm

Avgift:

4 049 kr

Slutbud:

2 385 000 kr (35 865 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lovisa Fast

Lovisa Fast

0708-99 48 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter