Fleminggatan 109, 2tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 535 000 kr
  • 2 rum
  • 39 kvm

Helt perfekt 2:a - Välplanerad & stilfullt renoverad med fantastiskt fin sekelskifteskaraktär!

Välkomna till en renoverad och fantastiskt fin tvåa högt belägen i ett vackert hus från 1909. På våning 3 bor du högt upp i huset med fantastiska fönster i burspråk där utsikten vetter över kvarteret, träden längs gatan och ner över Fridhemsplan. Våningen är renoverad och ombyggd 2015 med nytt kök 2018, ytterst välplanerad med perfekt sovrum som rymmer bred säng, stort vardagsrum, välutrustat och fint inrett kök med stiliga detaljer. Badrummet är helkaklat och stambytt 2005. Våningen har en fantastisk sekelskifteskaraktär med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i alla rum är det vackra snickerier, trädörrar, trägolv, djupa fönster och hög takhöjd. Det finns förvaring i garderober i sovrummet.

Våningen ligger högt upp med ett ostört läge på tredje våningen i ett stiligt hus från sekelskiftet. Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och har 92 lägenheter varav 5 hyresrätter samt 10 lokaler. Stabil ekonomi med sänkt avgift både 2012 och 2013. Det finns vädringsbalkonger i trapphuset med soligt västerläge. I föreningen finns även cykelrum och tvättstuga samt en gemensam innergård. Hiss finns.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från livliga Fridhemsplan, Karlbergskanalen och Rålambshovsparken ett område som erbjuder både shopping, bra service och grönområden i direkt närhet. Fastigheten är placerad nära Barnhusviken med en perfekt kombination av båtliv, parkområde och promenadstråk. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. I närheten finns populära restauranger så som Dogfood, AG, Proviant och det franska bageriet caféet Les Petits boudins. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till gröna och blå T-bane linjerna och endast någon minuts promenad till bushållsplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar. Bra kommunikationer till Arlanda flygplats med både flygbussen som passerar Fridhemsplan och närhet till T-centralen och Arlanda Express.

Varmt välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

39 kvm

Avgift:

1 935 kr

Slutbud:

3 535 000 kr (90 641 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter