Starrbäcksgatan 11B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 030 000 kr
  • 3 rum
  • 66 kvm

Charmig 3:a med radhuskänsla!

Varmt välkommen till en perfekt planerad bostad med radhuskänsla samt hela två uteplatser där man får solens strålar hela dagen. Förutom det bjuder bostaden på stilrena materialval, stora fönsterpartier samt en modern charm som ger en lyxig känsla av det hela!
Här finner du ett rymligt helkaklat badrum med duschhörna, kommod och vägghängd wc. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt boende att verkligen trivas i. Master bedroom har plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöblering samt ett barnrum med gott om plats för säng samt förvaring om man så önskar.

Bostaden har ett väldigt centralt läge och erbjuder samtidigt en lummig och trivsam miljö. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Endast 250m till Duvbo Tunnelbanestation! All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön. Tornparken och Marabouparken ligger på gångavstånd och i närheten finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

66 kvm

Avgift:

3 740 kr

Slutbud:

4 030 000 kr (61 061 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter