Melodivägen 14, 5 tr

Skogås / Huddinge kommun
1 815 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 46.2 kvm

Skogås bästa etta!

Varmt välkomna till denna pärla. Det bjuds på en rymlig balkong i rätt solläge, yteffektiva kvadratmeter och fräscha ytskikt som genomsyrar hela lägenheten. Den bockar med andra ord i de flesta rutor, även hos den mest kräsna bostadsletaren. Det är definitivt en utav Skogås/Trångsund bästa ettor, både utifrån läge och standard.

Det första ni möts utav i lägenheten är den rymliga hallen. Den är centralt belägen med goda avhängningsmöjligheter och den angränsar till hela lägenheten. Den ljusa parketten och de klassiska färgerna är genomgående i hela bostaden och bidrar med en väldigt stilren och tidlös smak.

Direkt in till vänster från hallen så finner ni det nyrenoverade badrummet. Med bara några månader på nacken så har ni med säkerhet det fräschaste badrummet i föreningen. Helkaklat med allt ni behöver. En WC, handfat, duschutrymme, kommod och badrumsskåp. Det är även draget och förberett för en egen tvättmaskin. Den vanligaste frågan som brukar dyka upp i samband med nyrenoverade badrum är - finns det kvalitetsdokument? Svaret är givetvis ja.

Efter badrummet så följer köket. Det håller god standard och erbjuder all nödvändig utrustning. Utöver det så får man även plats med en matplats till ca 4 personer samt direkt anslutning till den guld värda balkongen. Den i sig har ett väldigt bra solläge och den är dessutom inglasad. Ypperligt för att kunna utnyttja den några extra veckor när det börjar bli lite kyligare på höstkanten. Säljaren använder den i dagsläget som ett extrarum från vår till höst.

Sist men definitivt inte minst så har vi vardagsrummet. Det är väldigt ljust och luftigt vilket gör det till den perfekta platsen för sociala sammanhang, filmkvällar eller avkopplande helger. I utkanten av rummet så ligger det även en sovalkov där man med enkelhet får plats med en dubbelsäng.

På Melodivägen så bor man ett stenkast från Skogås centrum och alla dess bekvämligheter. Det finns ett bra serviceutbud gällande affärer, kommunikationer som tar dig in till stan på knappa 20 minuter och inom ett behagligt gångavstånd så finner ni badplatser och naturområden!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har några frågor.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

46.2 kvm

Avgift:

2 633 kr

Slutbud:

1 815 000 kr (39 286 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter