Vattugatan 1B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 570 000 kr
  • 3 Rum
  • 76.8 kvm

Ljus och trivsam trerummare med härlig balkong i söderläge! Låg avgift!

Välkommen till denna inbjudande trerummare med ett oslagbart läge i Sundbyberg. Bostaden ligger på andra våningen i souterränghus, vilket bidrar till ett högt fritt läge med en minst sagt trivsam utsikt med grannhusens takåsar åt ena hållet och Tornparken åt andra hållet. Helt insynsskyddat. Planlösningen är optimal med de sociala ytorna som vardagsrum, kök och balkong i anslutning till varandra medan sovrummen ligger avskilt. Vardagsrummet är stort med gott om utrymme för familj och vänner att umgås. Stora fönsterpartier och utgång till balkong i ljust söderläge gör det än mer trivsamt. Balkongen har öppningsbara fönster som går att anpassa efter årstid. Sovrummen är rejäla med bland annat utrymme för större sängar och diverse sovrumsinredning. Båda sovrummen har fönster som vetter ut mot den grönskande Tornparken. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat wc. Köket är ljust, trivsamt och arbetsvänligt med gott om förvaringsutrymmen. Övrig förvaring är även den god med klädkammare och flera garderober! Till lägenheten hör ett separat källarförråd/matförråd.

Här bor ni i en otroligt välskött förening med ett lugnt läge ett stenkast från Sundbybergs vackra Vattentorn. I Tornparken finns härliga grönytor för picknick och promenader samt en stor lekpark med plaskdamm för barnen. I vattentornet finns en av Sundbybergs populäraste restauranger Delibruket som sägs leverera Stockholms godaste pizzor, ett måste att besöka! Här kan man också njuta av den vackra solnedgången och utsikten.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. På kort promenad nås buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och tvärbana. Tunnelbanestationen Duvbo ligger också på ca 5 minuters promenadavstånd.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76.8 kvm

Avgift:

2 812 kr

Slutbud:

4 570 000 kr (59 505 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter