Tingsgatan 2

Centralt / Hallsberg kommun
400 000 kr
  • 4 rum
  • 104 kvm

Vackert möte mellan 1800-tal och modern tid...

Välkommen till ett vackert möte mellan 1800-tal och modern tid. Den vackra, före detta skolbyggnaden med tegelfasad byggdes om till lägenheter år 2006. Alla lägenheter är unika med sina olika vinklar och vrår. 1800-tals stilen visar sig i hög takhöjd, stora spröjsade fönster med fönsterbräden i marmor och ett magnifikt trapphus. På trappstegen syns slitningar efter alla elever som sprungit i trapporna genom åren.

Du kommer in i en rymlig hall med ett mörkt stengolv som är original och fortsätter in i köket som ligger till höger om hallen. Köket har vita köksluckor och väggar, här finns plats för matbord för 6-8 personer. Vardagsrummet har gott om yta fast att det delats av för att skapa ett sovrum till. Även vardagsrummet är vitmålat och har vackra pardörrar i glas som tar dig till en rymlig balkong med söderläge. Sovrum 1 har målats i en ljuvlig solgul färg, sovrum 2 och 3 har moderna grå väggar. Utanför sovrummen ligger en stor hall med garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, här finns även tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsyta. Till lägenheten hör ett förråd som ligger på entréplan.

På entréplan finns gemensamhetslokal med kök, badrum, bastu och bibliotek, här kan gäster övernatta kostnadsfritt. Finns också en fin innergård där man kan umgås. Husets fönster är nymålade och taket byttes våren 2019.

Tingsgatan ger dig gångavstånd till centrum, centralstation, idrottsarenor och Ekoparken. Varmt välkommen på visning,

Ida Källmyr - Mäklare Örebro

Storlek:

4 rum

Boarea:

104 kvm

Avgift:

9 118 kr

Slutbud:

400 000 kr (3 846 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Källmyr

Ida Källmyr

019- 609 07 00 · 0761-80 24 03


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter