Tollareslingan 24, 7 tr

Tollareslingan 24, 7 tr

Saltsjö-Boo / Nacka kommun
4 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a med balkong och sjöutsikt högt upp i huset!

En välplanerad 3:a (möjlig 4:a) när den är som allra bäst - bekvämt boende med större balkong och sjöutsikt! I ett fantastiskt söderläge växer det nya bostadsområdet Tollare fram. Här skapas utrymmen för människor som ställer krav på sin boendemiljö och som vill ha det lilla extra.

Tag hissen upp till våning 7 och stig in i den välkomnande hallen som erbjuder luftiga ytor med möjlighet för avhänging i intilliggande garderober. Vidare öppnar köket upp och erbjuder den matlagningsintresserade såväl yta att arbeta på som förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Matplatsen lämpar sig ypperligt för det större middagarna med plats för 6-8 personer. Möjlighet att sätta upp en väg för att på så vis få ett slutet rum alternativt sovrum (se alternativ planlösning). Vardagsrumsdelen erbjuder goda möbleringsmöjligheter för soffa, fåtölj och tv-möbel, härifrån blickar ni ut över vattnet från fönster i fil. Badrummet med dusch är väl tilltaget och erbjuder faciliteter såsom tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med vägghängda skåp.

HSB:s projekt ligger i skärgården med utsikt natur och vatten. Här förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls.

Här bor du med direkt närhet till natur och vatten. I föreningens gemensamma spa-avdelning med bastu och relax kan ni koppla av. För den odlingsintresserade planeras ett växthus och med tillhörande takterrass. Terrassen ligger på plan elva i hus ett. Det kommer att finnas ett styrelserum som kan användas som övernattningsrum för långväga gäster, samt gemensamma grovtvättstugor.

Att bo i Tollare är livskvalitet, där närheten till vatten, skärgårdsklippor och natur inramar vardagen. Årstidernas skiftningar blir påtagliga och nära inpå. Området är och förblir småskaligt men här finns närservice, gym, yoga och café. Precis lagom för att hålla sig hemmavid en lördag. Inne i din nya lägenhet gör sig vattnet hela tiden påmint, genomtänkt planlösning, rundgång och ljus genomsyrar.

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

87 kvm

Avgift:

4 223 kr

Pris:

(57 414 kr/kvm) 4 995 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tollareslingan 24, 7 tr Saltsjö-Boo

HitCounter