Beckbrännarbacken 1, 3 tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
  • 1 Rum
  • 46 kvm

Underbar 20-tals lägenhet med stora härliga ytor och möjlighet att skapa en tvåa.

Välkommen till denna ytterst välplanerade och charmiga 1:a belägen i hjärtat av östra Sofo på populära Beckbrännarbacken precis invid Vitabergsparken. Lägenheten ligger belägen i vacker fastighet med högt i tak, ljusa ytskikt och en hemtrevlig känsla. Mycket goda förvaringsutrymmen och möjlighet att skapa en perfekt liten minitvåa.

Direkt när man kliver in i entrén möts man av stora ytor och plats för avhängning. Här finns flertalet stora garderober samt förvaringsutrymmen. Vidare in finner man ett utrymme som idag används som en sovalkov men som skulle kunna bli ett perfekt kök för den som vill bygga om lägenheten till en tvåa. Se alternativ planlösning. Vardagsrummet har vackra trägolv, högt i tag samt rejäla fönsterparti. Tillgång till stor klädkammare. Köket är stort med mycket goda arbetsytor och förvaringsplatser. Här skulle man kunna skapa ett perfekt sovrum med plats för stor säng. Badrummet ligger med ingång från entrén är har en väl tilltaget med kaklade väggar samt klinkergolv.

Från lägenheten har man gångavstånd till charmiga Vitabergsparken för härliga sommardagar och till trendiga Nytorget med hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Föreningen är mycket stabil med låg belåningsgrad och äger marken.

Varmt välkommen på visning.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

2 277 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter