Sundbybergs Torg 1J

Centrala Sundbyberg/Signalfabriken / Sundbyberg kommun
5 270 000 kr
  • 3 rum
  • 84 kvm

Lägenhet med WOW faktor på våning 10 i signalfabriken!

På bästa adress i Sundbyberg säljs nu på våning 10 denna välplanerade trea med magisk utsikt! Här kommer du långt över takåsarna och har en panoramautsikt över stadskärnan och milsvid utblick ända bort mot Vasastan. Mycket trevlig planlösning med 2 stora sovrum och tack vare hörnläget finns här flera fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljus. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till sociala sammanhang där man har stora ytor att umgås på. I köket ryms ett stort matbord för familj och vänner framför 2 fönster. Lägenheten har genomgående stora fönsterpartier och en helt fantastisk utsikt helt utan insyn. Från vardagsrummet nås den indragna balkongen som i sitt skyddade läge skapar en oas långt över marken. Här finns gott om plats för soffgrupp eller bord och stolar från vilka man kan njuta av den milsvida utsikten. Bygglov och förberedd offert för inglasning finns!

Här bor du i en modern lägenhet med nyslipat och oljat parkettgolv och infällda spotlights i taket i hall, kök, vardagsrum samt med all bekvämlighet såsom tvättmaskin & torktumlare.
Stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även ett stort separat förråd. För de dagar man inte vill lämna värmen går 2 hissar smidigt rakt ner till garaget och cykelförrådet.

Signalfabriken har Sundbybergs mest eftertraktade läge från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Men glöm city, här finns allt inom ett stenkast precis som i innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten (promenerar in gör du längs Hamngatan till Kungsholmen) samt grönområden. Kollektivtrafiken är svårslagen med t-bana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss precis utanför bostaden. Här bor du mitt i Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, Phil´s burger florist och mycket mycket mer. Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Varmt välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

84 kvm

Avgift:

4 888 kr

Slutbud:

5 270 000 kr (62 738 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter