Horisontvägen 97, 3tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa med öppna ljusa ytor och underbar stor balkong.
Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck som onekligen ger en härlig rymd till lägenheten.

Här ges nu chansen att förvärva en optimal tvåa i en bra förening där du har fullt utrustat nytt kök i modern och lyxig standard! Ytskikten är fräscha och nymålade som ger bostaden en svårslagen helhetskänsla.
Lägenheten erbjuder ett trivsamt nytt kök, vardagsrum, ett rofyllt sovrum, badrum och solig balkong!

Köket är smakfullt inrett med vita fronter som kontrasterar behagligt mot den gråa bänskivan. Med fönster intill matbordet kan du avnjuta en härlig måltid med utsikt över innergården. I det lyxiga köket finns allt man kan tänka sig att behöva, spis, ugn, micro, kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet är det naturliga valet att umgås på för att undkomma dagarnas stress och bestyr. Gott om plats för soffa, soffbord, bokhylla, mediaenheter och annat som hör hemma i bostadens hjärta. Här har du utgången till den oslagbara balkongen som vätter ut mot grönskan! Balkongen är rymlig och med gott om plats för ett mindre sällskap.

Sovrummet är harmoniskt och med mycket bra förvaring för klädkollektionerna. Här är det precis som i stora delar av övriga bostaden fräscha vita väggar och fint parkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Badrummet är smakfullt renoverat med lyxigt mörkt klinker och ljust kakel på väggarna. Här finns spegelskåp, duschhörna, WC, handdusktork samt kommod.

Som ni kan läsa ovan är detta en bostad som bör placeras i facket "brännhet" och ska med fördel avnjutas på plats.

Skarpnäck är ett attraktivt bostadsområde längs gröna linjen och du är innanför tullarna på 13 minuter. Härifrån kan du lätt ta dig till rekreation som Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön och Ältasjön. Du bor också bara en vacker skogspromenad från Flatenbadet med härliga badplatser och fint fiskevatten.

I Skarpnäck finns allt du behöver, frisör, konditori, större mataffär, chark och gym. Du har även närheten till prisbelönta Farsta Centrum med torghandel och ett fantastiskt butiksutbud.

Simon Strand - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 686 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter