Hallandsgatan 24, 5 tr

Södermalm / Katarina/Sofia / Stockholm kommun
5 525 000 kr
  • 2 Rum
  • 74 kvm

Magisk 20-tals 2,5:a med utsikt över Rosenlundsparken i absolut toppskick!

Visning söndag 14:00-14:30

Varmt välkommen till denna mycket charmiga 2,5:a belägen högst upp i fastigheten i stor och stabil förening med tidstypisk och tilltalande planlösning. Här bor du i ett lugnt och lummigt område men ändå med stadens pulserande liv och den charmiga Helgalunden alldeles runt hörnet. Populära Rosenlundsparken ligger alldeles utanför dörren och du har nära till såväl Årstavikens trevliga promenad- och motionsområden som till Götgatan med hela dess rikliga utbud av shopping, caféer, barer och restauranger.

Bostaden är genomgående ljus och luftig tack vare fönster i två väderstreck samt stora spröjsade fönsterpartier vars ljusinsläpp når hela vägen in i lägenheten. Genomgående fiskbensparkett, nyslipad och behandlad med pigmenterad hårdvaxolja. Vardagsrummet är stort och rymligt med tilltalande hörnläge och härlig fri utsikt över parken. Köket är inrett med stilrena material- och färgval. Sovrummet på nära 17 kvm är väl tilltaget och rymmer plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaring. Badrummet är absolut tidlöst och smakfullt renoverat. Fullt utrustat med tvättmaskin samt torktumlare med behändig arbetsyta samt förvaring ovan. Vägghängd wc, rejäl duschhörna med glasdörrar samt handfat med kommod. Mycket elegant med infällda spotlights och mässingsdetaljer. Mellan badrum och vardagsrum finner man ett trevligt allrum att använda som vardagsrum, kontor eller matsal. Rummet öppnar upp på ett vackert sätt till övriga delar av lägenheten. Belägen högst upp i fastigheten har du vacker utsikt och får ett enormt ljus in i bostaden som ger den dess härliga karaktär.

Centralt läge på Södermalm med goda kommunikationer i form av T-bana Skanstull, Medborgarplatsen, samt Mariatorget, gångavstånd till pendeltåg Stockholms Södra, samt flertalet busslinjer. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla i perfekt läge på charmiga Södermalm - ett måste för dig som söker det bästa av två världar!

Varmt välkommen på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

3 698 kr

Slutbud:

5 525 000 kr (74 662 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter