Körsångarvägen 149

Skogås / Huddinge kommun
2 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 84.5 kvm

Fantastiskt radhus med ett guld värt läge!

Det finns gott om positiva adjektiv för att beskriva denna bostad men jag börjar med att nämna de allra bästa. Invändigt så möts man av tidlösa klassiker så som ett parkettgolv i ek, ljusa och hemtrevliga färger samt en luftig och yteffektiv planlösning. Utöver ytskikten så skall det tilläggas att ett utav badrummen även bjuder på ett jacuzzi-badkar. Det är avkoppling i världsklass för den badsugna!

Den lyckligt lottade som får möjligheten att flytta in här kan med gott samvete bara flytta in och bo eller med enkelhet sätta sin egna prägel på det invändiga och därmed skapa något personligt. Tack och vare de yteffektiva kvadratmeterna och den luftiga planlösningen så är det ypperligt för diverse sociala sammanhang eller "bara" kvalitetstid med familjen.

Tittar man på det utvändiga så möts man direkt av två utmärkta uteplatser. Under sommaren så följer man därmed solen från baksidan till framsidan för att ta vara på de soltimmar som erbjuds. Om man får slut på solkräm och känner behov av lite skugga så rekommenderas den nyligen ditsatta markisen.

För den personen med lite gröna fingrar så finns det på framsidan en liten rabatt med rosbuskar om man inte vill ändra på det och plantera någonting annat.

Området i sig är mycket lugnt och är ett utav de mest populära områdena i Skogås. En kortare promenad tar er till en trevlig badplats i Drevviken, mysiga promenadspår och Skogås Centrum. I centrum finner ni till exempelvis en matbutik, gym och andra bekvämligheter. Kommunikationerna är väldigt bra de också, med krypavstånd till tåg och bussar så tar man sig in till Stockholm City med pendeltåg på ca 20 minuter och bussar går mot Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega med jämna mellanrum. Om man har bil så tar man sig hela vägen in till Stockholm City på knappa 15 minuter. Sammanfattningsvis så är bostaden belägen med närhet till både stadspuls och natur!

Utöver närheten till natur, kommunikationer och service så finns det även skolmöjligheter för alla åldrar. Inom ett behagligt promenadavstånd så finner ni både förskolor, grundskolor (F-9) och en gymnasieskola.

Om ni har några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare - Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Huddinge

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

84.5 kvm

Avgift:

5 567 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (28 402 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter