Ålgrytevägen 29, 6 tr

Ålgrytevägen 29, 6 tr

Bredäng/Mälarhöjden / Stockholm kommun
4 450 000 kr
  • 4 Rum
  • 91.5 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad gavellägenhet med balkong, milsvid utsikt samt närhet till grönska och Mälarens vatten!

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING

Nu saluförs en nyproducerad gavellägenhet om fyra rum och kök med balkong samt alla bekvämligheter ni kan önska, där både bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Möjlighet att vara den första som flyttar in, då bostaden varit obebodd sedan byggåret 2017. Här är allting nytt och fräscht! Lägenheten är i toppskick och håller högsta standard med smakfulla materialval och full maskinell utrustning från Siemens. Det höga och fria läget, tillsammans med fönster i flera väderstreck, bidrar till ett otroligt ljust boende. Lägenheten kännetecknas vidare av generösa rum, stor balkong (bygglov för inglasning är på gång) samt en slående utsikt över Mälarhöjden, Sätraskogens naturreservat och en glimt av Mälarens glittrande vatten. Sammantaget ett boende för den kräsne som ni inte får missa!

Ta hissen upp till sjätte våningen och välkomnas in i hallen som öppnar upp mot det stora allrummet, där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Köket har mycket goda förvaringsmöjligheter, full maskinell utrustning samt generösa arbetsytor – vilket gör matlagningen till ett nöje! Inredningen från Marbodal går i vit kulör med mörkgrå bänkskivor. Social och öppen planlösning mot vardagsrum i gavelläge, med flertalet möbleringsmöjligheter och fantastisk utsikt över takåsarna och lummigt skogsparti. Från vardagsrummet nås även den rymliga balkongen som under varmare årstider blir till ett extrarum där det ryms både utemöbler och blomlådor. Njut av utsikten och solnedgången! Det finns tre välplanerade sovrum, samtliga är generösa till ytan och erbjuder förvaring i garderober. I anslutning till ett av sovrummen finns även ett stort förråd med fönster, vilket öppnar för möjligheten att skapa ytterligare ett rum. I det stilrent inredda badrummet med dusch finns både tvättmaskin och torktumlare och det finns även en separat WC.

Brf Mälartrion är en stabil förening med engagerad styrelse och härlig gemenskap. Ekonomin är god, i år gjorde föreningen en extraamortering, och dessutom äger föreningen marken. Flertalet garageplatser är lediga.

Den gemensamma gården mellan de tre husen är en naturlig samlingspunkt, med gott om plats för umgänge i den härliga pergolan. Föreningens nybyggda hus möter villor och flerbostadshus i grönskande omgivningar, på gränsen mellan Mälarhöjden och Bredäng. Här är naturen och vattnet alltid nära. Ta en promenad på Hälsans stig, som går mot Skärholmens centrum, förbi populära Villa Lyran som är perfekt för en fikapaus. Här stannar ångbåten, mittemellan Stadshuset och Drottningholm. I omedelbar närhet ligger Mälarhöjdsbadet, med grässluttningar ner mot den långa fina sandstranden, och det är även nära till Sätrabadet belägen i Sätraskogens naturreservat. Lägg därtill närheten till tunnelbana, cirka 5 minuters promenad bort, samt shoppinggallerior i Skärholmen, Liljeholmen och Kungens kurva och det skapas ett unikt läge som kännetecknas av närheten till naturen som till citypuls. I närheten finns förskolor och skolor, liksom simhall och sportanläggningar. Bredäng Centrum ligger en kort promenad bort, med matbutik, caféer, apotek och annan service. Med tunnelbana nås Skärholmen och Hornstull på bara 5 respektive ca 12 min.

Varmt välkomna på visning!

Christina Eriksson - Mäklare Årsta

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

91.5 kvm

Avgift:

5 119 kr

Pris:

(48 634 kr/kvm) 4 450 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ålgrytevägen 29, 6 tr Bredäng/Mälarhöjden

HitCounter