Grundtvigsgatan 23

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 440 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm

Underbar tvåa med grym potential. Västvänd balkong mot parken!

Jag hjälper nu Brf Östgöten att sälja denna grymma tvåa med otrolig potential. Belägen högst upp i huset med en svårslagen balkong och ett vackert bevarat 50-talskök! Dessutom ett stambytt badrum med förberett för tvättmaskin, rymligt sovrum, massor av förvaring samt ett underbart vardagsrum med utgång till den västvända balkongen. Här har ni sol hela kvällarna med fin utsikt över den stora parken nedanför. Mycket lugnt läge med bara grönska runt om bostaden och ingen insyn någonstans. Bra förening med låga avgifter. Missa inte detta!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

2 310 kr

Slutbud:

2 440 000 kr (45 185 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter