Bengt Bagares Gränd 2c

Farsta Sköndal / Stockholm kommun
2 400 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Centralt beläget boende med stor lättmöblerad balkong!

Nu ges chans att förvärva denna perfekt planerade tvårummare mitt i Sköndals centrum! Stor balkong med högt och soligt läge, goda förvaringsmöjligheter och rikligt med ljusinsläpp från lägenhetens många och stora fönster. Vacker parkett och ljusa väggar är genomgående i lägenheten. Helkaklat badrum med klinker. Tvättstuga i huset och ett källarförråd finns även att tillgå (port A).
Ett stenkast från både dagligvaruhandel och busshållsplats vilket gör boendet extra bekvämt!

Lägenheten presenteras enligt följande:

Välkomnande hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. Hallen öppnar upp sig mot badrum, vardagsrum samt insynsskyddad balkong med utsikt mot lummig skog. Socialt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp och öppna ytor. Öppen planlösning mot det moderna köket. Här finns plats för större matsalsbord och en hel del förvaring! Stort sovrum med plats för en ordentlig dubbelsäng och sängbord på var sida.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen. De flesta har kort promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplatser, promenad- och joggingvägar, fiske samt plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I området finns vackra naturområden i Orhem och kring Flaten vilket är en stor tillgång för de boende. Reseinformation Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter. Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter. Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

I Sköndals centrum finns restaurang, bibliotek, bank, matbutik mm. Kommunikationerna är bra med bussar mellan Farsta Strand och Skarpnäck via pendeltågsstationen i Farsta samt Farsta Centrum (181), Sköndal till bla tunnelbanestationen i Hökarängen (182) och ytterligare en buss (188) som går till och från Gullmarsplan. Från Tyresövägen går det bussar under rusningstrafiken till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan. Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i Norra Sköndal finns även Thoren Framtid för årskurs F-9. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

Lovisa Fast - Mäklare Skarpnäck

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 392 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (40 678 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lovisa Fast

Lovisa Fast

0708-99 48 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter