Karbidgränd 2

Nacka kommun
3 300 000 kr
  • 3 Rum
  • 74 kvm

Ytterst välplanerad 3:a med hörnläge, stor uteplats samt mycket charmigt läge vid vatten och natur

Belägen i hjärtat av Nacka i ett område som kantas av vackra promenadstråk längs kaj samt grönska finner man denna helt underbara 3:a. Här bor man i ett lugnt och skyddat område med gångavstånd till hela Nackas utbud av natur och shopping.

Direkt när man kliver in i lägenheten så möts man av en öppen och välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter samt en mysig sittbänk. Vidare in når man lägenheten vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot kök och matplats. Ljuset bara flödar in via fönsterparti från både matplats och vardagsrum med fönster i två väderstreck. I rummet finner man plats för en rejäl soffa, arbetsbord samt tv hörna. Uteplatsen ligger med utgång från vardagsrum och har en trevlig utsikt över området. Här kan man njuta av solen under flertalet timmar under sommaren. Köket är även det stort och erbjuder rikligt med förvaringsplats, arbetsplatser samt middagsbord för familjen. Lägenheten har två stora sovrum, ett med ingång från köket och ett från entrén. Båda är väl tilltagna med plats för säng, tillhörande sängbord samt förvaring. Badrummet är fullt utrustat med duschhörna (plats för badkar för den som önskar), tvättställ samt tvättmaskin.

Området har verkligen massor att erbjuda. Antingen finner man bara ett stenkast bort Nacka Naturreservat med härliga promenader eller kan man bara ta en kopp kaffe och gå ned och sätta sig på piren. För den som vill bada finns det populära badbryggor precis runt hörnet. Vill man snarare shoppa finner man båda Nacka Forum och Sickla Köpkvarter precis runt hörnet. På ca 10 minuter tar du dig in till slussen med saltsjöbanan eller buss.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

5 048 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (44 595 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter