Björkbacksvägen 44

Bromma Ulvsunda / Stockholm kommun
2 330 000 kr
  • 2 rum
  • 46.5 kvm

Högt och fritt läge!

Underbart läge högst upp i huset på gaveln med utsikt över hustaken och trädkronorna! Bostaden är omringad av härlig grönska och blir som en egen liten oas utan insyn. Den rymliga balkongen ligger i ett högt sydostläge och här kan man njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Tack vare gavelläget och fönster i tre väderstreck blir lägenheten väldigt ljus och trivsam, tillsammans med den optimala planlösningen som gör att bostaden lämpar sig perfekt för både en och två personer. Det underbara vardagsrummet har ett helt fantastiskt ljusinsläpp och rymmer det mesta. Sovrummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng och erbjuder förvaring i två inbyggda garderober och plats för ytterligare förvaringslösningar. Det trevliga köket har gott om skåp och lådor samt all nödvändig utrustning. Badrummet är stambytt och utrustat med badkar.

Här bor man i en stabil HSB-förening där flera av de stora renoveringarna är gjorda såsom fönsterbyte och stambyte. Tvättstugorna har också renoverats nyligen och det ligger en i samma hus. Det finns även bastur att nyttja för medlemmarna samt en övernattningslägenhet som går att hyra.

Ulvsunda är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet, med badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 5-10 minuter. Därifrån tar det ca 20 minuter till stan. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Från Ulvsunda kan ni givetvis ta er vidare med buss och hållplatsen ligger bara några minuter bort. Det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Närmsta mataffär är Citygross som ligger mindre än 1 km från bostaden. Där finns också ÖoB, Bauhaus m.fl. För den shoppingsugne ligger Bromma Blocks i närområdet som erbjuder många butiker. För den golfintresserade finns Bromma Golf med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

46.5 kvm

Avgift:

4 141 kr

Slutbud:

2 330 000 kr (50 108 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter