Folke Dahlbergs Väg 23

Askersund kommun
950 000 kr
  • 3 rum
  • 75 kvm

Semesterkänsla året om intill Vättern...

Välkommen till en unik hörnlägenhet på våning två med utsikt över Vättern. Nedanför den stora insynsskyddade balkongen ligger stenhällar och badstrand i Vätterns strandkant, här kan du sola, bada eller följa strandpromenaden in till trevliga, pittoreska Askersund. Centrum smyckas av charmiga kullerstensgator, restauranger, caféer, båthamn och bodar med hantverk och glassar intill vattnet. Den stora balkongen ligger i söderläge och har sol största delen av dagen samt utsikt över Vättern.

Lägenheten har en bra planlösning och alla väggar målades/tapetserades under 2018. Köket är ljust, rymligt och har en ny diskmaskin från 2018. Du sover gott i stora sovrummet som har mörka tapeter, det mindre sovrummet har en stor klädkammare. Mellan sovrummen ligger ett vitmålat vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen. Badrummet kan avskärmas till två delar, där den ena delen blir tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Fönster ger ett skönt ljusinsläpp i badrummet.

Kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Ett förråd hör till lägenheten och ligger i angränsande byggnad. I föreningen finns även tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum och bastu.

Här bor du bekvämt med semesterkänsla året om eller så kommer du och njuter av kustkänsla och sjöbris under dina lediga dagar...

Välkommen att kontakta mäklaren för visning eller mer information,

Ida Källmyr - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

75 kvm

Avgift:

4 742 kr

Slutbud:

950 000 kr (12 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Källmyr

Ida Källmyr

019- 609 07 00 · 0761-80 24 03


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Marcus Bergdahl

Marcus Bergdahl

0761-80 24 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter