Milstensvägen 50

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 80 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och toppmodern fyra med balkong och två badrum!

Välkommen till en välplanerad och praktisk fyrrummare med ett perfekt läge i Ursvik! Här erbjuds ett stilsäkert och modernt boende som har allt man kan önska sig. Lägenheten stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i två väderstreck som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgående ljusa väggar och golv i ekparkett. Köket är modernt med vita skåpluckor och vitt kakel. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro. Tre sovrum ger plats för säng och de alla tre är väl försedda med garderober. Från lägenhetens Master Bedroom nås den trivsamma balkongen i insynsskyddat läge. Utöver allt detta erbjuds ett praktiskt och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare men även en separat gästtoalett. Hiss finns i huset!

I närheten ligger restaurangen Matteos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och en Coop.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling.
Cirka 20 meter från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana,tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckningen Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet.
Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga station och Lunda industri.
Tvärbanan står klar i området 2021.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Flera förskolor samt skolor nås inom ett par minuter Kymlingeskolan ligger i närheten av bostaden som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

Varmt Välkommen på Visning

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

80 kvm

Avgift:

4 078 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Milstensvägen 50, Sundbyberg/Ursvik .

HitCounter