Oskarstorget 14

Öster / Örebro kommun
2 295 000 kr
  • 2.5 rum
  • 83 kvm

Välplanerad och charmig 2,5:a på populära öster!

Välkommen till Oskarstorget 14 och denna pärla på 83 välplanerade kvadratmeter!

Lägenheten är belägen en trappa upp i huset och har utsikt både mot Oskarstorget samt mot den lugna innergården. Den generösa takhöjden i kombination med det underbara ljusinsläppet från de spröjsade stora fönsterpartierna, ger en härlig rymd och luftig känsla åt hela bostaden. Lägenheten har vackra välbevarade detaljer från förr mixat med moderna måsten, viket ger personlighet åt bostaden.

Vi välkomnas av en hall med vackert trägolv och gott om yta för avhängning. Från hallen nås vi av det praktiska och välplanerade köket som har ljusa luckor med fina, nätta mässingshandtag och vitt kakel över arbetsbänken. I det stora skafferiet finns det mycket plats att förvara allt som hör köket till. En matgrupp av mindre modell kan placeras vid fönstret. Intill köket finns ett välbevarat serveringsskåp som ger goda förvaringsmöjligheter. Från den lilla serveringsgången når man direkt till höger det stora sovrummet som har gott om plats för en dubbelsäng. I sovrummet finns även en liten walk-in-closet där det lämnas rikligt om plats för klädförvaring. Sovrummet vetter ut mot den lugna innergården. Föreningen har ansökt om bygglov för balkonger och planen är att balkongen är installerad till sommaren 2020 . Utanför sovrummet finns den stora inre, möblerbara hallen. I dagsläget används denna som en kontorsplats, men endast fantasin sätter gränser för vad ytan kan användas till. Här finns även det kaklade badrummet med dusch. Vardagsrummet är stort, luftigt och har ett trevligt ljusinsläpp från det stora fönstret som ger en fin utsikt över den lummiga parken utanför. I detta generösa vardagsrum finns det utrymme för en soffgrupp modell större, men även yta kvar för andra möblemang.

Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd. Tvättstugan återfinns i källaren.

Öster är ett av Örebros mest attraktiva områden med många äldre vackra byggnader, Stadsparken och Wadköping. Ett par hundra meter från bostaden ligger Behrn Arena med fotboll, hockey, gym och bandy. Oskarstorget är beläget 2,5 bekväma kilometer från universitetet och 800 meter från citykärnan. Till sjukhuset och Campus USÖ är det 15 minuter till fots eller 5 minuter på cykel.

Kontakta mäklaren för mer information.


Johanna Lindblad - Mäklare Örebro

Storlek:

2.5 rum

Boarea:

83 kvm

Avgift:

4 206 kr

Slutbud:

2 295 000 kr (27 651 kr/kvm)

Bilder

HitCounter