Vegagatan 8, vån 2/3

Vegagatan 8, vån 2/3

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 750 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Unik 2:a i hjärtat av Sundbyberg!

- SE BOSTADSFILMEN! Klicka på ”läs mer hos mäklaren” –

***Föranmälan till visning för mer info!***

MISSA INTE chansen till ett boende utöver det vanliga!
Varmt välkommen till denna stilrena 2:a på en attraktiv adress i Centrala Sundbyberg med perfekt planlösning! Här kommer du att stormtrivas i en öppen och ljus lägenhet med väl tilltagen takhöjd.
Redan vid ingången möts ni utav den öppna och ljusa hallen med spottar i taket som tar dig vidare till köket. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje! Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av mikro, ugn, diskmaskin samt sidebyside kyl/frys med ismaskin. I köket finns även en praktisk köksö!
Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även lägenhetens charmiga balkong i fantastiskt söder-läge med sol från tidig morgon till sen kväll! Bostadens master bedroom med stort fönsterparti erbjuder flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring. Trevligt badrum med golvvärme samt förberett för tvättmaskin!

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger, gym och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna. Det är en kort promenad till Lötsjön-Golfängarnas naturreservat med de fina sjöarna Lötsjön och Råsundasjön, träningsstråk och utegym.

Missa inte denna lägenhet!
Varmt välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 738 kr

Visning:

Måndag 27/5 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(50 000 kr/kvm) 2 750 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vegagatan 8, vån 2/3, Centrala Sundbyberg.

HitCounter