Våtmarksvägen 62

Våtmarksvägen 62

Solna kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm
Anmäl intresse

Unik 2:a med fina tillval!

Högt upp i huset finner ni denna mycket snygga och ombonade 2:a med smakfulla tillval. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier vilket skapar en trevlig rymd, som förstärks av den öppna och sociala planlösningen. Ljust och luftigt vardagsrum som ger flertalet möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når ni bostadens trevliga balkong som erbjuder på många härliga soltimmar. Köket går i vitt med komplett maskinell utrustning i rostfritt samt en mycket trevlig och rymlig matplats. Stilrent badrum med dusch, handfat med kommod med spegelskåp ovan, golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Ett rogivande och stort sovrum med stora fönster och gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben. Genomgående ljusa väggar samt fint parkettgolv.

Bra kommunikationer med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen och tar er till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet samt Ulriksdals Pendeltågsstation som tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och flera gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA butik.

Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter Mall of Skandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Även Råstasjön når ni på promenadavstånd, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

Varmt välkommen på visning

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

2 996 kr

Pris:

(47 115 kr/kvm) 2 450 000 kr

Aktuellt bud:

2 625 000 kr (50 481 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Våtmarksvägen 62

HitCounter