Levertinsgatan 3, 2 tr

Kungsholmen Kristineberg / Stockholm kommun
3 800 000 kr
  • 3 Rum
  • 65 kvm

Härlig och yteffektiv 3:a med stora öppna ytor, balkong med soligt läge och rikligt med förvaring.

Välkommen till denna otroligt trivsamma, ljusa och perfekt planerade 3:a i populära Kristineberg! Lägenheten är välplanerad och har ett genomgående mycket bra skick med balkong i härligt och lugnt läge med förmiddagssol. Bra och stabil förening med en 100 kvm gemensam terrass med eftermiddagssol och utsikt mot vattnet.

Lägenheten har en öppen och social planlösning där köket ligger parallellt med vardagsrum och matplats vilket är perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är tidstypiskt och välutrustat med bra förvaring längs två väggar. Stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster där du får plats med en större soffgrupp samt matbord. Det finns två välplanerade sovrum med bra plats för säng och annan sovrumsinredning där ena sovrummet kan nyttjas som barnrum eller gästrum. I passagen mellan vardagsrum och badrum samt ena sovrummet finns flera platsbyggda garderober vilket ger gott om plats för förvaring. Fräscht och stilfullt badrum med ljust materialval.

Till lägenheten hör ett förråd som finns i källaren. Det finns en stor gemensam terrass om 100 kvm med utsikt mot vattnet samt cykelförråd, samlingsrum/övernattningslägenhet, tvättstuga, barnvagnsrum samt hiss.

Här bor du i ett naturskönt område med direkt närhet till Kristinebergs och Fredhälls badklippor, småbåtshamn samt gröna parkytor. Utmärkt kommunikation i form av T-banans gröna linje alldeles intill som tar dig till T-centralen på endast 10 minuter samt flertalet busslinjer. I närområdet hittar du bl.a. mataffär, pizzeria och sushirestaurang samt förskola. Strandpromenaden längs med Hornsbergs Strand med badbryggor, café och bland många andra Restaurang Piren har blivit mycket populärt hos Kungsholmsborna och ligger bara några minuters promenad bort. Lindhagens Galleria ligger även det endast ett stenkast bort med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym så som Friskis och SATS samt en gigantisk ICA Maxi.

Varmt välkomna på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 365 kr

Slutbud:

3 800 000 kr (58 462 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter