Imatragatan 386

Kista / Stockholm kommun
  • 4 Rum
  • 85 kvm

Radhus i toppklass på populär adress nära kommunikationer!

- FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - Kontakta mäklare för visning -

Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga! Här har man verkligen tänkt till med allt materialval!
Radhus på två plan med två soliga terraser, två topprenoverade badrum, tre väl tilltagna sovrum med en walk-in-closet tillsammans med det perfekta läget skapar Kistas populäraste boende, här trivs man!
Det stilmedvetna köket med matplats gör matlagningen till ett rent nöje. De utmärkta arbetsytorna ger dig en känsla av ett exklusivt restaurangkök och köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och modern köksutrustning. I det pampiga vardagsrummet finner ni optimal plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås husets charmiga terrass. Bostaden har dessutom två externa förråd med gott om plats för förvaring.
Denna bostad erbjuder kort sagt en evig semester! Lyxigt material, ostörda terrasser och sist men inte minst två badrum med äkta SPA-känsla!

Välskött förening med god ekonomi. Barnvänligt nära skolor, förskolor, lekplatser, utegym, fotbollsplan och grönområden samt promenadavstånd till Kista galleria och T-bana.

- Totalrenovering 2017 (våtrumsintyg finns för båda badrummen)
- Hemlarmsystem värde 10 000 kr
- 2 förråd ingår i avgiften
- Lediga parkeringsplatser finns tillgängliga
- Nya fönsterlås är installerade 2017

Missa inte denna bostad!
Varmt välkommen på visning!

Intill området finns även Akalla by som är en gammal bondgård med en historia som går tillbaka till 1600-talet men som numera är ett rekreationsområde för både barn och vuxna. Där finns 4H som håller de vanligaste husdjuren som barnen kan klappa eller rida på. Det hålls kurser i snickeri, keramik och vävning. Det finns också ett café som serverar lunch till en billig penning.
Intill Akalla by finns en högklassig bangolfanläggning med internationell tävlingsstandard samt en fullstor gräsplan för fotboll. I närheten finns en elljusslinga på ca 4 km för löpträning sommartid och skidåkning vintertid.
Järvfältet norr om vårt område erbjuder promenader och cykelturer i naturskön miljö. Mot Husbyhållet finns ett badhus med äventyrsbad samt en sporthall och en ishall. Utanför ishallen finns en konstfrusen skridskobana vintertid

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

85 kvm

Avgift:

5 258 kr

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter