Lysviksgatan 33

Stockholm kommun
3 300 000 kr
  • 4 Rum
  • 88 kvm

Radhuskänsla, renoverad, etage och stor balkong.

På Lysviksgatan 33 finner ni denna unika inflyttningsklara etagelägenhet med radhuskänsla. Planlösningen gör det till ett bekvämt boende med gott om utrymme för familjens middagar och kalas. Närhet till bad, affärer, skola, tunnelbana och naturområden både förenklar och sätter en guldkant på vardagen.

Det höga läget i fastigheten bidrar till en vidsträckt utsikt, i insynsskyddat läge. Från den franska balkongen i ovanvåningens sällskapsrum har du ett fint sydostläge med utblick mot den lummiga Farstaängsparken. Öppna sociala ytor med härligt ljusinsläpp från två väderstreck vilket även bidrar till en känsla av rymd.

Lägenheten är löpande renoverad med nytt kök (november 2013), badrum (april 2011), golv samt ytskikt. Tvättmaskin, kyl och frys från april 2018.
Stor inglasad balkong i soligt sydläge, med möjlighet att dra samtliga glasrutor åt sidan för att öppna upp helt. Balkongen har trädäckat golv, utdragen el och en platsbyggd hörnsoffa och lämnar plats för mycket mer..

Lägenheten är utmärkt för familjen tack vare sina tre sovrum, två badrum, det stora vardagsrummet och det öppna köket.

Den stora, ljusa hallen välkomnar till en genomtänkt utformad lägenhet med fina ytskikt. Ytterkläderna hänger ni av er bekvämt direkt i hallen, under trappan finns ett mysigt krypin som fungerar både som koja för de små och som extrabädd. Bredvid detta krypin ligger en klädkammare och en städskrubb. Mittemot hittar ni det helkaklade duschrummet med WC och golvvärme.

Köket har stora bänkytor för både bullbakning och matlagning. Plats för ett matbord för sex personer gör köket till en central punkt för hela familjen att trivas i. Köket är modernt utformat och utrustat med dubbel disko i keramik, spis med varmluftsugn, inbyggd microvågsugn, inbyggd kyl/frys och diskmaskin.

Intill köket finns två sovrum. De har fri utsikt mot parken och man slås direkt av den ljusa och trevliga atmosfären.

I det stora sällskapsrummet på det övre planet samlas familjen för det efterlängtade fredagsmyset. Potential finns även till att dela av ena rummet till två sovrum (se alternativ planlösning). Här får ni plats med en stor soffgrupp, arbetshörna för de vuxna eller lekhörna för de små. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp genom de tre fönstren och den franska balkongdörren.
På andra sidan lägenheten hittar du det stora sovrummet med gott om utrymme för en dubbelsäng och sängbord. Sovrummet har en platsbyggd garderob i takhöjd. I anslutning till sovrummet ligger den stora rymliga balkongen. Här ni kan slå er ner efter dagens arbete och koppla av med något gott att dricka. Här kan ni njuta av utsikten och varandras sällskap. Gott om ytor för en större soffgrupp med mer därtill.

Mellan vardagsrummet och sovrummet ligger lägenhetens andra toalett och en en klädkammare. Här vid loftgången finns det även plats för ett mindre caféset.

Denna fräscha lägenhet ligger på perfekt läge i Farsta, på en återvändsgata utan genomfartstrafik. Centrum ligger runt knuten med tunnelbana och shopping, vilket underlättar vardagsbestyren. På denna adress ges de bästa förutsättningarna för en aktiv och hälsosam fritid i de vackra omgivningarna. Under årets varmaste dagar kan ni välja om ni vill cykla ner till Hökarängsbadet eller Farstabadet, som bägge endast ligger ett par minuter bort.

Varmt välkomna till visningen på Lysviksgatan - bara ett stenkast från Drevviken eller Magelungen!

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 442 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (37 500 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter